Balandėliai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Balandėliai orkaitėje
Balandėliai orkaitėje
Balandėliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Būtinai išbandykite šį variantą orkaitėje, tik padėkite skardelę po apačia, jei nenorite vėliau šveisti orkaitės, nes, kai troškinasi, visada visi kepimo indo šonai Būtinai išbandykite šį variantą orkaitėje, tik padėkite skardelę po apačia, jei nenorite vėliau šveisti orkaitės, nes, kai troškinasi, visada visi kepimo indo šonai išsiteplioja padažu ir apibėga, nors ir ne pilnas kepimo indas. Naudokite kokį mėgstate faršą, bet aš rekomenduoju paukštienos faršą, tada tobulo skonio balandėliai. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 lapai kopūstų
500 gramų faršo (rekomenduoju paukštienos)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė ryžių
1 stiklinė sultinio
100 mililitrų grietinėlės
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Išvirkite ryžius, kaip nurodyta ant pakelio.
2.
Kopūsto lapus išskirstykite ir apvirkite sūdytame vandenyje (naudojau pailgą kopūstą, nes jis labai tinka balandėliams). Apvirusius kopūsto lapus išgriebkite.
3.
Svogūnus susmulkinkite kubeliais, morką sutarkuokite ir apkepinkite aliejuje.
4.
Kepintas daržoves dėkite į maltą mėsą, berkite išvirusius ryžius, raudonėlį, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
5.
Iš kopūsto lapų išpjaukite storąją lapų dalį. Dėkite mėsos įdaro ir gražiai susukite. Dėkite balandėlius į kepimo indą, kad sulankstyti kraštai būtu dugne.
6.
Užpilkite sultiniu, dėkite sutarkuotą morką ant viršaus ir dėkite į iki 170 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 35 - 40 min. Likus keliom minutėm iki troškinimo pabaigos, supilkite grietinėlę ir baikite troškinti. Valgom su virtom bulvėm.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital