Balandėliai pagal Rasą

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Balandėliai pagal Rasą
Balandėliai pagal Rasą
Balandėliai pagal Rasą
Balandėliai pagal Rasą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 didelė kopūsto galva
500 g kiaulienos faršo
150-200 g virtų ryžių
1 svogūno galva
Druskos ir kitų prieskonių pagal skonį
400 ml grietinėlės
500 ml vandens
40 g sviesto
1 saujelė žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūsto galvą dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir nulupame lapus.
Kiaulienos faršą sumaišome su virtais ryžiais, prieskoniais, pakepintu svogūnu.
Dedame kiaulienos faršo ant kiekvieno kopūsto lapo ir susukame. Balandėlius pakepiname iš abiejų pusių aliejuje ar svieste.
Tuomet sudedame į puodą su vandeniu.
Verdame 15 minučių. Supilame grietinėlę, įberiame prieskonių ir verdame dar apie 15 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital