Balandėliai kitaip - kopūstų lapuose troškinta vištiena

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Balandėliai su vištiena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Na gerai, gal ir ne balandėliai, bet mano mažieji juos taip vadina - balandėliais! Beje, taip ruošti galima ir su žuvimi, tik troškinti reikėtų jau trumpiau, nes žuvis bus Na gerai, gal ir ne balandėliai, bet mano mažieji juos taip vadina - balandėliais! Beje, taip ruošti galima ir su žuvimi, tik troškinti reikėtų jau trumpiau, nes žuvis bus paruošta daug greičiau. Beje, galima ruošti ir su baltagūžiais kopūstais, tik juos reikėtų trumpai apvirti. (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
4 lapai kininių kopūstų (didesnių, arba baltagūžio kopūsto)
2 vienetai pomidorų (nebūtina)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio pipirų
0.5 šaukštelio prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė gabaliukus perpjauti išilgai perpus. Turėsite 4 plonesnius gabaliukus. Įtrinti vištienos prieskoniais ir palikti pasimarinuoti, kol ruošime kitus ingredientus.
2.
Morką sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepti svogūną, tuomet sudėti morkas ir kepinti apie 10 - 15 minučių, kol suminkštės. Pagardinti druska ir pipirais, pomidorų padažu, išmaišyti.
3.
Kininių kopūstų lapus pamerkite į verdantį vandenį minutėlei, kol suminkštės. Jei naudosite paprastą kopūstą, lapus prieš tai apvirkite, kol suminkštės.
4.
Į kiekvieną kopūsto lapo vidurį dėti vištienos gabalėlį, ant viršaus dėti morkų masės, užlankstyti kopūsto lapo kraštus į vidurį, suformuojant "vokelį".
5.
Kiekvieną "vokelį" dėti į kepimo formą, sujungimo siūle į apačią. Ant viršaus išdėlioti pomidorų griežinėlius. Pagardinti druska. Į formą pilti vandens tiek, kad apsemtų "vokelius" šiek tiek mažiau negu iki pusės. Formą pridengti dangčiu (arba folija ir viršuje pradurti kelias skylutes).
6.
Dėti į iki 190 C laipsnių įkaitintą orkaitę troškinti apie 20 - 30 minučių.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital