Balandėliai be ryžių

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Balandėliai be ryžių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vidutinis kopūstas
500 g mėsos
1 didelė morka
1 svogūnas
100 g sviesto
50 g grietinės
100 g miltų
šaukštas druskos
žali krapai
100 g pomidorų padažo
juodieji pipirai
lauro lapeliai
muskatas
bazilikai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą išvirti, nupjaustyti lapkočius. Svogūną su morka patroškinti svieste su žiupsneliu muskato. Šį troškinį sudėti į mėsą, įberti pusę šaukšto druskos, po žiupsnį kitų prieskonių. Po kukulį mėsos dėti ant kopūsto lapo, sulankstyti, pavolioti miltuose ir apkepti svieste. Dėti apkepusius balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, pridėti druskos, vėl tų pačių prieskonių bei krapų, grietinės, pomidorų padažo ir virti apie 45 min. Valgyti su bulvėmis.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Greta
2021-08-11 17:46
Aciu uz recepta. Kaip tik ieskojau varianto vietoj ryziu. Morkos ir svogunas puikus pakeitimas! Gal zinote kita garnyra be angliavandeniu vietoj bulviu? ATSAKYTI
?
2015-10-15 23:57
O kodėl be ryžių? Nei nuo to skaniau, nei sveikiau, nei vegetariška ar kokį velnią... Nu nebent jau beruošiant balandžius apsižiūrėjai, kad ryžių namuose nėr :D ATSAKYTI
M
2021-07-07 13:28
Tikrai sveikiau. Mažesnis patiekalo kaloringumas. Procentaliai daugiau baltymų, mažiau angliavandenių. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital