Balandėliai "apsimetėliai" keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Balandėliai apsimetėliai keptuvėje
Balandėliai apsimetėliai keptuvėje
Balandėliai apsimetėliai keptuvėje
Balandėliai apsimetėliai keptuvėje
Autorius apie receptą: Kartais aš taip pasiilgstu tokių kaimiškų patiekalų, kur nereikia nieko sverti, matuoti, seikėti, skaičiuoti. Tiesiog dedi ir dedi, o skonis puikus. Šis receptas yra iš mano Kartais aš taip pasiilgstu tokių kaimiškų patiekalų, kur nereikia nieko sverti, matuoti, seikėti, skaičiuoti. Tiesiog dedi ir dedi, o skonis puikus. Šis receptas yra iš mano seno mokyklos laikų sąsiuvinio. Nepamenu, kur tiksliai jį atradau, bet faktas, kad jis užrašytas, ne kartą gamintas ir mano giminėje jis irgi ne kartą ruoštas. Nežinau ar šie balandėliai tinginių, nes darbo gaminant yra. Bet man jie patinka, vaikai irgi puikiai valgo, o kitą dieną pašildyti būna dar skanesni. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 gramų vištienos faršo
1 stiklinė ryžių (virtų)
1 vienetas kininių kopūstų (nedidelio)
2 vienetai morkų
200 mililitrų sultinio (arba vandens)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai pomidorų padažo (naudojau aštrų)
2 šaukštai grietinės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje sumaišykite faršą, kiaušinį, druską, pipirus ir virtus ryžius. Suformuokite nedidelius kotletukus ir lengvai apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
2.
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, o kopūstą supjaustykite juostelėmis.
3.
Didelėj keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite morkas ir svogūnus. Kai daržovės suminkštės, sudėkite kopūstus, užpilkite sultinį ir sudėkite kotletus. Ant viršaus supilkite pomidorų padažą, grietinę ir ant lengvos ugnies troškinkite apie 40 - 50 minučių, kol daržovės išsitroškins.
4.
Patiekite su virtomis bulvėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gražina
2018-06-27 13:12
O kur pekino kopūstą dėti? ATSAKYTI
Santa
2018-06-27 13:20
Trečiame gaminimo žingsnyje parašyta - "Didelėj keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite morkas ir svogūnus. Kai daržovės suminkštės, sudėkite kopūstus, užpilkite sultinį ir sudėkite kotletus." :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital