Balandėliai

AUTORIUS:
Sidona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Balandėliai
Autorius apie receptą: Lengvai, greitai paruošiami ir tikrai skanūs. Tinka ir svečiams pavaišinti. Lengvai, greitai paruošiami ir tikrai skanūs. Tinka ir svečiams pavaišinti. Sidona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 galva kopūstų (dideli)
700 gramų kiaulienos faršo
200 gramų ryžių
2 galvos svogūnų
2 vienetai morkų
2 vienetai kiaušinių
5 skiltelės česnako
20 gramų sviesto
šiek tiek krapų
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kopūstą nuplikome verdančiu vandeniu ir nuimame lapus.
2.
Ryžius išverdame ir išplauname šaltu vandeniu. Sudedame juos į maltą kiaulieną. Taip pat smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką. Įmušame du kiaušinius, sudedame maltus pipirus, druską pagal skonį. Gerai išminkome.
3.
Formuojame balandėlius - į kopūsto lapą vyniojame paruoštą įdarą.
4.
Paruoštus balandėlius dedame į troškintuvą. Sudedame sviestą, prieskonius pagal skonį, krapus, svogūną, česnaką, pomidorų padažą, grietinę. Užpilame vandeniu ir troškiname orkaitėje apie 30 minučių. Troškintuvas būtinai turi būti uždengtas dangčiu.
5.
Balandėlius patiekiam su bulvių koše arba bulvėm ir žaliom daržovėm. Skanaus :)
AUTORIUS: Sidona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital