Baklažanų užkandėlė

AUTORIUS:
Brigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Baklažanų užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vidutinio dydžio baklažanai
150 g graikiškų riešutų
1 skiltelė česnako
2 šaukštai majonezo
Druska - pagal skonį
3 šaukštai augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus supjaustykite griežinėliais. Graikinius riešutus sumalkite. Įmaišykite į riešutus, sutrintą česnaką, prieskonius ir majonezą.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir kepkite baklažanų puseles ir abiejų pusių, kol gražiai pagels. Ant kiekvieno baklažano griežinėlio uždėkite riešutų masės ir skanaukite. :) Skanu tiek karšti, tiek šalti.
AUTORIUS: Brigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital