Baklažanų suktinukai su kreminio sūrelio įdaru

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Baklažanų suktinukai su kreminio sūrelio įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas baklažanų
200 gramų kreminio sūrio (naudojau Filadelfijos)
1 saujelė petražolių
1 saujelė graikinių riešutų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Baklažaną plonai supjaustyti išilgomis riekelėmis. Jas pabarstyti druska ir šiek tiek palaukti (apie 10-15 min) tam, kad išeitų kartumas.
2.
Nuvalyti druską, riekeles nusausinti ir apkepti įkaitintoje keptuvėje ant šiek tiek aliejaus, gražiai apkepant iš abieju pusių. Iškeptas sudėti ant popierinio rankšluoščio, jog sugertų aliejaus perteklių.
3.
Kreminį sūrelį sumaišyti su smulkintais riešutais ir smulkiai supjaustytomis petražolėmis, pagal skonį pagardinti pipirais. Galima įdėti ir kitų mėgiamų prieskonių, jeigu norisi.
4.
Ant kiekvienos baklažano riekelės dėti po šaukštelį sūrelio masės ir suvynioti suktinuką. Skanaus!
Patarimai:
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital