Produktai:
2kg. Baklažanų
3 litrai vandens
6 v. š. druskos
Užpilas
3 dideli svogūnai , smulkiai supjaustyti
1 ryšulėlis petražolių arba salierų, smulkiai kapotu
5 skiltelės česnako, išspausti
150 gr. aliejaus
100-120 gr. 9 proc. acto
2 v. š. cukraus
1 v.š. druskos
3 v.š. virinto vandens
3 paprikos, supjaustyti juostelėm
2kg. baklažanų perpjauti išilgai į 4 dalis, į puodą įpilti 3 l. vandens, 6 šaukštus druskos, sudėti baklažanus ir virti 4-5 min. Ištraukti, leisti ataušti ir supjaustyti.
Užpilo ingredientus sumaišyti, užpilti baklažanus ir dėti į šaldytuvą (patogiausia užsukamame stiklainyje), palikti pasimarinuoti apie parą.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)