Baklažanų padažas

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Baklažanų padažas
Autorius apie receptą: Nei vienas lauko kepsnių vakarėlis neapsieina be skanių priedų. Pateikiame Jums padažo receptą, kuris puikiai tiks prie bet ko, ką kepsite kepsninėje. Nei vienas lauko kepsnių vakarėlis neapsieina be skanių priedų. Pateikiame Jums padažo receptą, kuris puikiai tiks prie bet ko, ką kepsite kepsninėje. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas baklažanų
200 mililitrų jogurto, natūralaus
2 skiltelės česnako
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis paprikos miltelių (naudojome "Santa Maria")
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustykite baklažaną išilgai į 4 dalis ir aptepkite jas aliejumi. Kepkite uždengtoje kepsninėje apie 5 minutes tiesioginėje kaitroje. Baklažanai iškepę tada, kai tampa minkšti.
2.
Išskaptuokite baklažanų vidų ir sudėkite į dubenį. Įdėkite česnaką ir maltas paprikas. Sumaišykite su maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Sudėkite jogurtą ir druską.
3.
Patiekite kaip kepsnių padažą. Tinka ir su daržovėmis bei traškučiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital