Baklažanų ir liežuvio salotos

AUTORIUS:
Linas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Baklažanų ir liežuvio  salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 baklažano
4 pievagrybių, didelių
1 svogūno
500 g kiaulės liežuvio, virto
1 morkos
1 saujos petražolių
Augalionio aliejaus
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
 

Išvirtą liežuvį supjaustyti juostelėmis, morką ir svogūną smulkiai supjaustyti, susmulkinti petražoles, nedideliame kiekyje aliejaus, apkepti supjaustytus grybus, supjaustyti baklažaną (prieš tai jį pusvalandį pamirkyti sūriame vandenyje). Viską sudėti į dubenį, berti druskos, pipirų, dėti majonezo ir išmaišyti.

Skanaus.  

AUTORIUS: Linas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital