Baklažanų apkepas su sūriu

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Baklažanų apkepas su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stambūs baklažanai,
200 g fermentinio sūrio,
3 kiaušiniai,
1,5 stiklinės pieno,
2 šaukštai sviesto,
truputis druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pasūdyti ir palikti 30 min. pastovėti.
Po to nusausinti ir iš abiejų pusių apkepti.
Keptus baklažanus sudėti į kepimo indą ir apibarstyti tarkuotu sūriu.
Kiaušinius išplakti, sumaišyti su pienu, mišiniu užpilti baklažanus ir apšlakstyti sviestu.
Kepti 220 laipsnių temperatūroje, 30-40 min., kol apkepas pagels.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital