Azijietiškas Bao sumuštinis su mėsa ir daržovėmis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Azijietiškas Bao sumuštinis su mėsa ir daržovėmis
Azijietiškas Bao sumuštinis su mėsa ir daržovėmis
Azijietiškas Bao sumuštinis su mėsa ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Tai gardi idėja paįvairinti pusryčių stalui ir parodyti ypatingą dėmesį, nes viskas, nuo iškeptų bandelių iki marinuotų daržovių, bus paruošta pačių rankomis. Tai gardi idėja paįvairinti pusryčių stalui ir parodyti ypatingą dėmesį, nes viskas, nuo iškeptų bandelių iki marinuotų daržovių, bus paruošta pačių rankomis. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
450 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų vandens (šilto)
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai sausų mielių
1 šaukštas cukraus
Įdarui:
250 gramų kiaulienos šoninės
50 mililitrų sojos padažo
1 šaukštas austrių padažo (nebūtina)
1 šaukštas rudojo cukraus (arba medaus)
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis cinamono
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Antram įdarui:
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė vandens
50 mililitrų acto
20 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ištirpinkite bandelėms skirtą cukrų šiltame vandenyje. Ant viršaus plonu sluoksniu per visą vandens plotą suberkite mieles, ir palikite pastovėti 15 minučių, kad masė suputotų.
2.
Miltus suberkite į dubenį, viduryje padarykite duobutę. Į ją supilkite mielių mišinį bei aliejų. Užminkykite tešlą. Ji turi būti minkšta ir elastinga.
3.
Iš tešlos suformuokite rutulį, jį dėkite į dubenį. Pridenkite maistine plėvele ar rankšluostėliu ir palikite šiltoje vietoje pakilti valandai arba ilgiau (tešlos tūris turėtų daugmaž padvigubėti).
4.
Kol bandelės kyla, užmarinuokite daržoves - karštame vandenyje ištirpinkite cukrų, supilkite actą, išmaišykite. Šiuo marinatu užpilkite stambiai tarkuotas morkas ir pasmulkintus svogūnus. Palikite pastovėti bent pusvalandį (galima ir ilgiau ar net pasiruošti iš vakaro).
5.
Tešlai pakilus, gnybikite jos gabalą, pakočiokite į paplotį (ne per ploną) ir stikline išspauskite bandeles.
6.
Bandelių viršų patepkite trupučiu aliejaus, perlenkite bandeles pusiau, pridenkite rankšluostėliu ir palikite pakilti 20-30 minučių.
7.
Pakilusias bandeles virkite garų puode arba garinėje orkaitėje.
8.
Kol verda bandelės, pasiruoškite šoninę. Į keptuvę dėkite riekelėmis pjaustytą šoninę, pilkite sojos padažą, berkite cukrų, cinamono, dėkite smulkinto česnako, druskos ir pipirų. Viską maišant troškinkite iki skystys nugaruos ir padažas sutirštės. Pilkite austrių padažo, išmaišykite ir dar truputį pakaitinkite.
9.
Į kiekvienos bandelės vidų dedame pasmulkintos šoninės ir marinuotų daržovių.
10.
Patiekdami dar galime pagardinti kalendromis, aitrios paprikos griežinėliais ir pabarstyti sezamų sėklomis.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital