Azijietiškai marinuoti grilintos jautienos iešmeliai

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Azijietiškai marinuoti grilintos jautienos iešmeliai
Azijietiškai marinuoti grilintos jautienos iešmeliai
Azijietiškai marinuoti grilintos jautienos iešmeliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai jautienos nugarinės kepsniai (naudojome „Feel the Beef“)
100 mililitrų sojos padažo
5 centimetrai imbiero
5 skiltelės česnako
4 šaukštai skrudintų sezamų aliejaus
3 šaukštai cukraus
Patiekiant:
pagal skonį sezamo sėklų
pagal skonį čili dribsnių
pagal skonį svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jautieną supjaustome maždaug 2 cm pločio gabalėliais.
2.
Indelyje sumaišome sojų padažą, skrudintų sezamų aliejų, cukrų, įtarkuojame česnaką ir imbierą.
3.
Jautienos gabalėlius dedame į paruoštą marinatą, uždengiame plėvele ir leidžiame marinuotis mažiausiai 3 valandas.
4.
Pasimarinavusią jautieną veriame ant iešmelių.
5.
Įkaitiname grilį ir iškepame jautienos iešmelius. Kepame kartas nuo karto pavartydami maždaug 10 minučių.
6.
Patiekdami pabarstome sezamų sėklomis, čili dribsniais ir svogūnų laiškais.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital