Azijietiška wok vištiena su brokoliais ir anakardžiais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Azijietiška wok vištiena su brokoliais ir anakardžiais
Autorius apie receptą: WOK vištiena su anakardžiais – klasikinis Azijos patiekalas. Ir tai visai nenuostabu, nes šis patiekalas ir skanus, ir lengvai pagaminamas namuose. Išmėginkite patys! WOK vištiena su anakardžiais – klasikinis Azijos patiekalas. Ir tai visai nenuostabu, nes šis patiekalas ir skanus, ir lengvai pagaminamas namuose. Išmėginkite patys! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
250 gramų brokolių
200 gramų kiaušininių makaronų (naudojome "Santa Maria" Egg Noodles)
150 gramų wok padažo (naudojome "Santa Maria" Asian Wok Sweet & Sour)
100 gramų anakardžių riešutų
1 vienetas raudonosios paprikos (mažos)
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai aliejaus
šiek tiek kalendros
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausoje keptuvėje (be aliejaus), vis pamaišydami, paskrudinkite riešutus, kol paskleis malonų aromatą.
2.
Papriką supjausykite siauromis juostelėmis, svogūną smulkiai sukapokite. Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Brokolius išskirstykite smulkesniais žiedynais.
3.
Paprastoje arba WOK keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant aukštos kaitros kepkite vištieną, kol ji įgaus auksinį atspalvį.
4.
Kai vištiena įgauna gražų auksinį atspalvį, sudėkite brokolius, paprikas ir svogūnus.
5.
Daržovėms suminkštėjus, supilkite WOK padažą tiesiai į keptuvę.
6.
Sudėkite anakardžius, išmaišykite ir nuimkite nuo kaitros.
7.
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės esančius nurodymus. Supjaustykite juos dideliais gabalais ir sudėkite į lėkštes.
8.
Ant viršaus sudėkite keptą vištieną ir apibarstykite viską smulkintomis kelendromis.
9.
Patiekite nedelsiant ir mėgaukitės!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital