Azijietiška lašiša salotų lapuose

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Azijietiška lašiša salotų lapuose
Autorius apie receptą: Skani šviežia žuvis su azijietiškais prieskoniais. Ant kepsninės kepta žuvis patiekiama salotų lapuose su daržovėmis ir lauko kepsnių majonezu. Skani šviežia žuvis su azijietiškais prieskoniais. Ant kepsninės kepta žuvis patiekiama salotų lapuose su daržovėmis ir lauko kepsnių majonezu. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašišos filė (be odos)
3 šaukštai padažo (naudojome "Santa Maria"Thai Soya Sauce)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis sezamo sėklų
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
Salotoms:
1 gūželė salotų
100 gramų špinatų (mažųjų)
1 pundelis svogūnų laiškų
50 mililitrų barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria"BBQ Sauce Original)
50 mililitrų majonezo
1 vienetas morkų
2 šaukštai sojos padažo (naudojome "Santa Maria"Thai Soya Sauce)
2 šaukštai ryžių acto
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite ir įkaitinkite kepsninę. Sumaišykite dubenyje marinato ingredientus.
2.
Lašišos gabaliukus marinuokite apie 30 min., pažiūrėkite, kad visa žuvis būtų padengta marinatu.
3.
Į dubenį sudėkite morkas, ryžių actą ir cukrų. Sumaišykite ir leiskite pastovėti prieš patiekiant.
4.
Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus. Sudėkite ant lėkštės.
5.
Supjaustykite svogūnų laiškus.
6.
Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Kepkite špinatus kol suminkštės ir tada sumaišykite juos su sojų padažu. Sudėkite viską į dubenį.
7.
Sumaišykite majonezą su lauko kepsnių padažu.
8.
Kepkite lašišą ant kepsninės karščiui atspariame inde ant vidutinės kaitros. Apie 2-3 min. iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
9.
Pripildykite salotų lapus su špinatais, kepta lašiša ir marinuotomis morkomis. Užpilkite paruošto lauko kepsnių majonezo ir svogūnų laiškų.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital