Avokadų salotos su lašiša ir medaus padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Avokadų salotos su lašiša ir medaus padažu
Autorius apie receptą: Labai skanios ir pavasariškos. Labai skanios ir pavasariškos. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas avokadų
1 saujelė ridikėlių
1 saujelė žirnių (jaunų, ankštinių)
40 gramų karštai rūkyta lašiša
pagal poreikį gražgarsčių
Užpilui:
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas garstyčių (neaštrių)
1.5 šaukšto medaus (apytikriai)
1 šaukštas balzaminio acto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kiaušinius nulupti, perpjauti pusiau. Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, išskobti minkštimą ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, lašišą pasmulkinti, ridikėlius supjaustyti griežinėliais, žirnelius perpjauti pusiau.
2.
Užpilui į dubenį pilti alyvuogių aliejų, dėti garstyčias, pilti balzaminį actą, dėti medaus, berti druskos, pipirų, prieskoninių žolelių ir išmaišyti.
3.
Į lėkštes dėti gražgarstes, ridikėlius, avokadą, lašišą, kiaušinius, žirnelius. Apšlakstyti padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital