Autorius apie receptą:
Meksikietiškos virtuvės avokadų padažas. Dar kitaip gvakamole vadinamas. Bet kam gi tie pavadinimai. Tiesiog maistingas užtepas. Man labai skanu jį smaguriauti su daržovėmis:
Meksikietiškos virtuvės avokadų padažas. Dar kitaip gvakamole vadinamas. Bet kam gi tie pavadinimai. Tiesiog maistingas užtepas. Man labai skanu jį smaguriauti su daržovėmis: ridiko griežinėliais, saliero ar agurko lazdelėmis. Mirkau daržoves į patį padažą.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
avokadų
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis
alyvuogių aliejaus
1 šlakelis
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Avokadą perpjauname per pusę, išimamame kaulą. Minkštimą išskobiame ir sutriname šakute arba maisto smulkintuvu.