Avokadų padažas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Avokadų padažas
Avokadų padažas
Avokadų padažas
Autorius apie receptą: Meksikietiškos virtuvės avokadų padažas. Dar kitaip gvakamole vadinamas. Bet kam gi tie pavadinimai. Tiesiog maistingas užtepas. Man labai skanu jį smaguriauti su daržovėmis: Meksikietiškos virtuvės avokadų padažas. Dar kitaip gvakamole vadinamas. Bet kam gi tie pavadinimai. Tiesiog maistingas užtepas. Man labai skanu jį smaguriauti su daržovėmis: ridiko griežinėliais, saliero ar agurko lazdelėmis. Mirkau daržoves į patį padažą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas avokadų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Avokadą perpjauname per pusę, išimamame kaulą. Minkštimą išskobiame ir sutriname šakute arba maisto smulkintuvu.
2.
Pagardiname druska, pipirais, citrinos sultimis, aliejumi. Išmaišome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital