Avižinių miltų kibinai su paukštienos įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 35
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Avižinių miltų kibinai su paukštiena
Autorius apie receptą: Retokai, kada prisiruošiu lipdyti kibinus, bet savaitgalį, kai niekur nereikia skubėti, visai smagu juos gaminti.
Šį kartą gaminau dvigubą porciją ir didžiąją dalį
Retokai, kada prisiruošiu lipdyti kibinus, bet savaitgalį, kai niekur nereikia skubėti, visai smagu juos gaminti.
Šį kartą gaminau dvigubą porciją ir didžiąją dalį kvietinių miltų keičiau į avižinius miltus. Specifinio skonio tikrai nesijautė, todėl drąsiai galite išbandyti.
(...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 35
Tešlai:
800 gramų avižinių miltų
6 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
200 gramų grietinės
šiek tiek druskos
Įdarui:
1 kilogramas paukštienos filė (naudojau antienos filė)
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai sojos padažo
50 gramų rūkytos kiaulienos šoninės (riebesnės)
50 gramų grietinės
1 gabalas poro
4 skiltelės česnako
2 šaukšteliai rūkytos paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Aptepimui:
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai: supilkite miltus į dubenį, įberkite žiupsnelį druskos. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą sviestą. "Gniaužykite" rankomis miltus ir sviestą, kol sviestas virs į mažus trupinėlius. Kitame dubenyje išplakite grietinę su kiaušiniais. Supilkite į dubenį su miltais ir viską gerai išminkykite, kad neliptų prie rankų. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 1 val.
2.
Įdarui: į dubenį dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą paukštieną (jei naudosite antieną, prieš tai nulupkite uodelę), svogūną, kiaulienos šoninę, porą, išspauskite česnako skilteles, supilkite sojos padažą, grietinę, suberkite papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
3.
Tešlą padalinkite į keturias dalis, taip bus lengviau ją iškočioti. Išspauskite norimo dydžio skritulėlius (naudojau 12 cm skersmens), dėkite įdaro, užspauskite kraštus ir juos užsukite.
4.
Paruoštus kibinus dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi, aptepkite kiaušinio ir vandens plakiniu.
5.
Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. arba tol, kol gražiai apskrus ir bus iškepę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital