Avižinių dribsnių skanėstas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Avižinių dribsnių skanėstas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g avižinių dribsnių su graikiniais riešutais
2 šaukštai medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižinius dribsnius (šiuo atveju “Le Chef” su graikiniais riešutais) pakepinti sausoje keptuvėje kelias minutes, įkrėsti kelis šaukštus medaus (gali būti ir tirštas, nes nuo įkaitusios keptuvės jis ištirps), gerai išmaišyti ir dar šiek tiek pakaitinti, kol medus ištirps. Šaukštu dėti į keksiuko formeles (taip bus paprasčiau ragauti) ir atsušinti. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Janina
2020-05-18 22:50
Nuostabu ! Labai geri receptai. Dėkoju. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital