Avižinių dribsnių košė su kokoso pienu ir persimonais - be jokio cukraus!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Avižinių dribsnių košė su kokoso pienu, be cukraus
Avižinių dribsnių košė su kokoso pienu, be cukraus
Avižinių dribsnių košė su kokoso pienu, be cukraus
Avižinių dribsnių košė su kokoso pienu, be cukraus
Autorius apie receptą: Iš kirvio košės neišvirsi, bet iš avižų tai tikrai.. ir visai neblogą. Avižinė košė ant mano pusryčių stalo yra dažnas svečias. Avižinius dribsnius aš renkuosi kuo Iš kirvio košės neišvirsi, bet iš avižų tai tikrai.. ir visai neblogą. Avižinė košė ant mano pusryčių stalo yra dažnas svečias. Avižinius dribsnius aš renkuosi kuo mažiau apdorotus ir dažniausiai verdu tiesiog vandenyje, ir man taip yra labai skanu, bet kartais pasilepinu ir tokia koše – su kokoso pienu. Didžiausias šios košės pliusas yra tame, kad aš į ją visai nededu jokio saldiklio. Jei vandenyje virtus avižinius dribsnius aš dažnai gardinu trupučiu medaus ar agavės sirupo, tai mano kokosinė košė yra tokia kreminė ir tokia aromatinga, kad ji vsai neprašo būti pasaldinta. Tuo labiau, kai aš ją gardinu persimonais. Persimonai prie šios košės nėra jokia mano taisyklė, tiesiog dabar kaip tik jų sezonas ir aš labai mėgstu šiuos vaisius. Čia taip pat labai tinka mangai – net neįtikinėsiu Jūsų kaip tai yra gardu, nes tai yra tiesiog fantastiška. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
120 mililitrų vandens
100 mililitrų kokosų pieno
0.5 vieneto persimono
3 šaukštai avižinių dribsnių
1 šaukštas kokoso drožlių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kokoso pieną ir vandenį pilkite į nedidelį puodą. Įberkite žiupsnelį druskos, suberkite avižinius dribsnius ir kokoso drožles. Kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol užvirs, karts nuo karto pamaišant. Kai užvirs, kaitinkite dar minutę, tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti minutę.
2.
Tuo metu persimoną supjaustykite smulkiais kubeliais.
3.
Košę sudrėbkite į dubenėlį apiberkite persimono kubeliais, trupučiu kokoso drožlių ir mėgaukitės nedelsiant.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital