Avižinių dribsnių blyneliai - sveikesni ir labai skanūs!

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Avižinių dribsnių blyneliai
Autorius apie receptą: Blyneliai su avižiniais dribsniais ir jų miltais, skanus ir sveikesnis blynų variantas. Tešlą užmaišyti galima iš vakaro, ryte teliks įmaišyti pasirinktus priedus ir Blyneliai su avižiniais dribsniais ir jų miltais, skanus ir sveikesnis blynų variantas. Tešlą užmaišyti galima iš vakaro, ryte teliks įmaišyti pasirinktus priedus ir galėsite kepti, nereiks papildomai brinkinti tešlos. (...daugiau) Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3/4 stiklinės avižinių miltų (galima sumalti dribsnius)
3/4 stiklinės pieno (augalinio ar gyvūlinio)
1/4 stiklinės avižinių dribsnių (nevirtų)
1 vienetas kiaušinių (lengvai plakto)
0.5 šaukšto aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Viename dubenyje sumaišykite miltus, avižas, kepimo miltelius, druską ir gerai išmaišykite. Kitame inde sumaišykite pieną, kiaušinį ir aliejų. Supikite skystus ingredientus į sausą miltų mišinį ir išmaišykte (nepermaišykite).
2.
Įmaišykite pasirinktus priedus. Mėlynių blyneliams: 1 puodelio šviežių arba šaldytų (neatšildytų) mėlynių. Bananiniams blyneliams: 1 nedidelio gerai sunokusio banano, sutrinto, žiupsnelis muškato. Obuoliniams blyneliams:1/4 puodelio smulkintų obuolių, 1 valg. š. smulkintų rešutų ir 1/4 arb. š. cinamono. Šokoladiniams blyneliams: 1/4 puodelio smulkinto šokolado ar šokolado lašelių.
3.
Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės ugnies, lengvai patepkite aliejumi (aš popierinį rankšluostį suvilgau aliejumi ir tuomet ištepu keptuvę). Kepkite nedidelius blynelius (atmatuokite 1/4 puodelio arba 60 ml). Kai blynų paviršius pasidengia nedideliais burbuliukais, apverskite ir kepkite dar minutę ar dvi. Tiekite su uogomis ir klevų sirupu.
AUTORIUS: Bake In Heels
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (4)
Matas
2018-07-12 12:10
Prisvilo! Bandžiau receptą 2 kartus ir kiekvieną kartą prisvilo! Bandžiau ir aliejaus daugiau pilt ir avižų mažiau dėt ir NIEKO! ATSAKYTI
Laura
2018-07-12 13:25
Galbūt keptuvė linkusi traukti? Nes maniškės danga gera nelipni, tai blynukai puikiai pavyksta ir labai skanūs (aš dar obuolio ar cukinijos kartais įtarkuoju). Jeigu keptuvė linkusi labiau traukti, miltų gali reikėti šiek tiek daugiau. Dar priežastis gali būti kad kepėte ant per didelės ugnies arba per anksti bandėte apversti - versti reikia, tik kai viršus tarsi irgi ima keisti spalvą, trauktis. ATSAKYTI
Aušra
2017-11-22 13:22
Aprašyme parašyta, kad reikia brinkinti tešlą ir galima kepti kitą dieną, tačiau recepto aprašyme nieko tokio nepaminėta. Ar kepimo milteliai nesureaguos per naktį ir blynai ryte nebus visiškai neiškilę? ATSAKYTI
Diana
2017-11-23 19:50
Kepimo miltelių aš iš vakaro nedėčiau, juos įmaišyčiau tik ryte prieš pat kepant, nes gali per naktį jų savybės "išsikvėpti" ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital