Avižinių dribsnių blyneliai (be miltų)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Avižinių dribsnių blyneliai (be miltų)
Autorius apie receptą: Pusryčiams šiandien prikepiau gardžių avižinių dribsnių blynelių. Gardūs ir sotūs pusryčiai - puikus startas dienos pradžiai. Pusryčiams šiandien prikepiau gardžių avižinių dribsnių blynelių. Gardūs ir sotūs pusryčiai - puikus startas dienos pradžiai. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų avižinių dribsnių (viso grūdo)
500 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis cukraus (apytikriai, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avižinius dribsnius sumalti kavamale.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti šakute.
3.
Į dubenį supilti kefyrą, jį šiek tiek pašildyti. Suberti sodą, išmaišyti, supilti į dubenį su kiaušiniu. Tuomet suberti avižinius dribsnius, išmaišyti, įberti cukraus, druskos ir permaišyti.
4.
Paruoštą tešlą palikti pastovėti 10 - 15 minučių.
5.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti. Šaukštu dėti tešlos ir kepti iš abiejų pusių iki kol iškeps.
Patarimai:
Galima cukraus ir neberti, jei tieksite su medumi ar uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital