Avižinis vyšnių pyragas

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Avižinis vyšnių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų vyšnios, be kauliukų
Tešlai:
3 valgomi šaukštai cukraus
2 stiklinės kukurūzų miltų
1 sauja graikinių riešutų
2 stiklinės avižinių dribsnių
1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus
150 gramų sviesto
1 stiklinė pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpintą sviestą sumaišome su cukrumi (ir ruduoju cukrumi), kukurūzų miltais, pienu. Į gautą tešlą suberiame susmulkintus graikinius riešutus, avižinius dribsnius. Gerai išminkome. Vyšnias sudedame į kepimo indą ir apibarstome sutarkuota tešla. Pyragą pašauname į 200 laipsnių orkaitę ir kepame apie 40 minučių. Skanaus.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital