Avižinis obuolainis

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Avižinis obuolainis
Autorius apie receptą: Trapus obuolių pyragas su avižomis, itin skanus šiltas kartu su ledais. Su obuoliais galite įmaišyti razinų, spanguolių ar riešutų. Prieskonius taip pat galite paįvairinti Trapus obuolių pyragas su avižomis, itin skanus šiltas kartu su ledais. Su obuoliais galite įmaišyti razinų, spanguolių ar riešutų. Prieskonius taip pat galite paįvairinti muskatu, gvazdikėliais ir kitais. (...daugiau) Aistė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas obuolių
200 gramų avižinių dribsnių
150 gramų miltų
150 gramų sviesto
100 gramų cukraus
2 šaukštai cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Luptus arba neluptus obuolius supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir apibarstykite pora šaukštų cukraus ir cinamonu pagal skonį.
2.
Sumaišykite avižinius dribsnius, miltus, likusį cukrų ir cinamoną.
3.
Į sausų produktų mišinį sutarkuokite šaltą sviestą ir gerai viską rankomis maišykite, kol masė virs drėgnais trupiniais.
4.
Suberkite obuolius į sviestu išteptą kepimo formą ir apibarstykite avižiniais trupiniais.
5.
Kepkite orkaitėje apie 40 minučių 180°C temperatūroje.
AUTORIUS: Aistė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital