Avižiniai sausainukai

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Avižiniai sausainukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g margarino arba sviesto
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno"
1 stiklinės avižų
1 stiklinės cukraus
1 a. š. sodos, nugesintos actu
3. v. š. miltų
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinius suplakite su cukrumi, sudėkite margariną ar minkštą sviestą ir likusius produktus.

Šaukštu Išmaišykite tešlą.

Kepimo skardą patepkite sviestu ir šaukštu formuokite sausainius.

Pašaukite į įkaitintą iki 200 - 210 °C temperatūros orkaitę ir kepkite sausainius iki auksinės rudos spalvos.

Taip pat į tešlą galima dėti džiovintų vaisių, riešutų.

AUTORIUS: Milda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kokia
2015-03-28 17:10
cia nesamone parasyta,pirma tegu patikrina ar receptas geras paskui tegu siulo.... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital