Avižiniai sausainiai su šokolado gabaliukais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Avižiniai sausainiai
Autorius apie receptą: Puikus būdas sunaudoti avižinius dribsnius! Šokoladą galima keisti razinomis, riešutais, kitais džiovintais vaisiais arba bananais. Avižinių sausainių neįmanoma Puikus būdas sunaudoti avižinius dribsnius! Šokoladą galima keisti razinomis, riešutais, kitais džiovintais vaisiais arba bananais. Avižinių sausainių neįmanoma sugadinti, drąsiai eksperimentuokite. (...daugiau) Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės avižinių dribsnių
100 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus (arba medaus)
3 šaukštai miltų
1 sauja šokolado gabaliukai
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinkite ir supilkite ant avižinių dribsnių. Ten pat sudėkite išplaktus kiaušinius, suberkite cukrų, druską ir miltus (papildomai dar galima dėti cinamono, riešutų), išmaišykite. Sudėkite smulkiai gabalėliais supjaustytą šokoladą (arba specialias kepiniams skirtas mažas šokoladines plokšteles) ir išmaišykite.
2.
Kad sausainukai būtų gražesni, juos formuokite rankomis, o tada dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Šaukite į iki 170 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 20 min (kol pradės gražiai skrusti). Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]tas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital