Avižiniai sausainiai su riešutais ir džiovintais vaisais

AUTORIUS:
Glorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Avižiniai sausainiai su riešutais ir džiovintais vaisais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto
100 g rudojo cukraus
1 šaukštelis cinamono
2 kiaušiniai
150 g avižinių dribsnių
220 g rupių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g džiovintų slyvų (tinka ir razinos)
100 g kapotų lazdyno riešutų ir migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišiau kambario temperatūros sviestą ir cukrų plakikliu. Įmušiau kiaušinius, įbėriau cinamoną ir išmaišiau. Tada subėriau miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir vėl viską išmaišiau. Susmulkinau slyvas ir riešutus. Juos subėriau į tešlą ir vėl išmaišiau. Skardą išklojau kepimo popieriumi ir dėjau iš tešlos suformuotus sausainius. Juos padaryti labai paprasta, iš pradžių tarp rankų suformavau rutuliuką, suplojau ir viskas. Orkaitę įkaitinau iki 180 C laipsnių ir kepiau apie 15 minučių.
AUTORIUS: Glorija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jurate
2021-08-20 21:38
Laabai skanu! ATSAKYTI
Jurate
2021-08-20 21:37
Laabai skanu! ATSAKYTI
Auksė
2017-03-03 18:13
Skanūs sausainukai, tik aš vietoje slyvų dėjau razinas ir cukraus kiekį perpus sumažinau, visai užteko ir labai skanu buvo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital