Avižiniai sausainiai su riešutais

AUTORIUS:
Paula
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Avižiniai sausainiai su riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
200 g cukraus
150 g avižinių dribsnių
0,5 a.š. sodos
1 šaukštas medaus
2 kiaušiniai
250 g margarino VILNIUS kepiniams
6 saujos riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dribsnius sumaišome su miltais, kiaušiniais ir medumi. Ištirpiname margariną, supilame ant masės ir viską išmaišome. Supilame cukrų, actu nugesintą sodą ir suberiame smulkiai pjaustytus riešutus (gali būti razinos, cukruoti vaisiai). Viską išminkome, suformuojame kamuoliukus ir juos truputį paplojame, kad būtų plokštesni. Ištepame skardą margarinu ir dedame kepti sausainius, 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.
AUTORIUS: Paula
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Medeina
2011-07-22 18:13
super skanumelis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital