Avižiniai sausainiai be cukraus, miltų ir kiaušinių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Avižiniai sausainiai be cukraus, miltų ir kiaušinių
Avižiniai sausainiai be cukraus, miltų ir kiaušinių
Avižiniai sausainiai be cukraus, miltų ir kiaušinių
Avižiniai sausainiai be cukraus, miltų ir kiaušinių
Avižiniai sausainiai be cukraus, miltų ir kiaušinių
Avižiniai sausainiai be cukraus, miltų ir kiaušinių
Avižiniai sausainiai be cukraus, miltų ir kiaušinių
Autorius apie receptą: Sveiki ir gardūs sausainėliai, kuriuose nėra nei kiaušinių, nei miltų, nei pieno produktų ar cukraus. Minkšti ir saldūs ir ypač sotūs, greitai pagaminami. Sveiki ir gardūs sausainėliai, kuriuose nėra nei kiaušinių, nei miltų, nei pieno produktų ar cukraus. Minkšti ir saldūs ir ypač sotūs, greitai pagaminami. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai bananų (gerai prinokusių)
200 gramų avižinių dribsnių (greito paruošimo, skirtų virti 3-5min)
150 gramų razinų (arba kitų džiovintų vaisių ar uogų)
125 gramai žemės riešutų sviesto
2 šaukštai avižų (užpiltų 6 šaukštais vandens)
2 šaukštai medaus (ar kito saldumo)
1 saujelė riešutų (galima ir nedėti)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cinamono
šiek tiek vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avižinius dribsnius, razinas, cinamoną, vanilę ir kepimo miltelius sumaišyti kartu, atidėti.
2.
Medų, jei reikia, pašildyti, kad suskystėtų, sumaišyti su riešutų sviestu ir įmaišyti į vandens-avižų masę. Ten pat įmaišyti šakute sutrintus bananus.
3.
Sausus produktus sumaišyti su drėgnais. Masę išmaišyti, kol nebesimatys sausų produktų. Pagardinti pasmulkintais riešutais.
4.
Šaukštu dėti masę ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol taps auksiniai.
5.
Iškepusius iš pradžių atvėsinti skardoje, o galutinai atvėsinti galima ant grotelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Laurynas
2018-06-25 14:31
Nuostabus receptas. Aš visko dėjau dvigubai ir į didelę blėką vientina mase patalpinau. Gavosi nuistabaus skonio anglevandeniniai batoneliai. Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Liana
2018-02-18 19:47
Puikūs sausainukai pavyko, ačiū už skanų ir sveiką receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital