Avižiniai blynai

AUTORIUS:
Vita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Avižiniai blynai
Avižiniai blynai
Avižiniai blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai avižinių dribsnių
1 šaukštas miltų
1 šaukštas mažo riebumo varškės (gali būti ricotta)
1 šaukštas lieso jogurto
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas šviežių citrinos sulčių
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai rudojo cukraus
350 ml karšto vandens
Žiupsnelis druskos
1 kiaušinis
1 šaukštas alyvuogių aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižinius dribsnius užpilti karštu vandeniu ir palikti pastovėti 5-10 minučių. Vandenį nukošti. Išbrinkusius avižinius dribsnius sutrinti ir išmaišyti su miltais, varške, jogurtu, citrinos žievele, sultimis, cukrumi, kepimo milteliais, druska ir kiaušiniu. Įkaitinti aliejų keptuvėje ir kepti blynus, kol abi pusės pagels. Skanu su jogurtu arba uogiene.
AUTORIUS: Vita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital