Natūraliai saldūs avižiniai Užgavėnių blynai (be glitimo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Blynai be glitimo
Blynai be glitimo
Blynai be glitimo
Autorius apie receptą: Labai skanūs blyneliai Užgavėnėms kitaip - ruošiami be miltų ir pridėtinio cukraus! O jiems į kompaniją tiekiame ir valgome su Rūdolfs tyre su čija sėklomis. Tai puiki Labai skanūs blyneliai Užgavėnėms kitaip - ruošiami be miltų ir pridėtinio cukraus! O jiems į kompaniją tiekiame ir valgome su Rūdolfs tyre su čija sėklomis. Tai puiki uogienės alternatyva, kurioje vietoje įprasto pridėtinio cukraus naudojamas natūralus agavos sirupas, o čija sėklos ne tik maistingos, bet ir sutirština pagardą, todėl jam papildomai nenaudojamas pektinas, kuris dažnai naudojamas uogienėse. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 stiklinės avižinių dribsnių (ne greito paruošimo)
1 stiklinė pieno
1 vienetas bananų (gerai prinokusio)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai medaus
3 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
pagal poreikį mėlynių tyrės (naudojome Rūdolfs su čija sėklomis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį suberiame avižinius dribsnius.
2.
Bananą nulupame ir sutriname šakute. Dedame į dribsnius.
3.
Įmušame kiaušinius, dedame medų, pilame pieną, beriame kepimo miltelius ir cinamoną. Viską kruopščiai išmaišome iki vientisumo. Paliekame tešlą apie 15 minučių pastovėti, kad išbrinktų iki reikiamos konsistencijos.
4.
Kepti iki vidutinės kaitros įkaitintoje keptuvėje po 1 - 2 šaukštus tešlos vienam blyneliui. Kepame po 1 - 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol blynai taps auksinės spalvos. Jei kepsite ant keptuvės "traukiančiu" paviršiumi, prieš tai galite ištirpinti truputį kokosų aliejaus.
5.
Valgome su Rūdolfs mėlynių ir čija tyre. Skanaus!
Patarimai:
Stiklinė 200 ml talpos.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital