Avižinė pusryčių košė su kietuoju sūriu ir be lukšto virtu kiaušiniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Avižinė pusryčių košė su kietuoju sūriu ir be lukšto virtu kiaušiniu
Avižinė pusryčių košė su kietuoju sūriu ir be lukšto virtu kiaušiniu
Avižinė pusryčių košė su kietuoju sūriu ir be lukšto virtu kiaušiniu
Avižinė pusryčių košė su kietuoju sūriu ir be lukšto virtu kiaušiniu
Autorius apie receptą: Su truputeliu fantazijos (ir vis kitokiu šaldytuvo turiniu) kas kartą galima tokią košę pagaminti vis kitaip ir patiekti, beje, galima labai elegantiškai. Puikiausi pusryčiai, Su truputeliu fantazijos (ir vis kitokiu šaldytuvo turiniu) kas kartą galima tokią košę pagaminti vis kitaip ir patiekti, beje, galima labai elegantiškai. Puikiausi pusryčiai, brančas ar pietūs. (...daugiau) Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų smidrų
2 vienetai kiaušinių
80 gramų avižinių dribsnių
1 vienetas sultinio kubelių
1 šaukštas sviesto
1 šlakelis acto
1 žiupsnelis rozmarino
pagal skonį kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Užvirinti 300 mililitrų vandens košei. Sudėti dribsnius, sultinio kubelį bei rozmariną. Pavirti apie 5-10 minučių (priklausomai nuo to, kokie dribsniai naudojami). Išvirus, sudėti pusę sviesto.
2.
Kol verda košė, užvirti vandenį smidrams. Juos pavirti 2 minutes ir išgriebti.
3.
Tame pačiame vandenyje ant silpnos ugnies išvirti kiaušinius be lukšto: įpilti šlakelį acto ir atsargiai po vieną įmušti kiaušinius. Virti 3- 3,5 minutes, priklausomai nuo kiaušinių dydžio. Svarbu, kad trynys išliktų skystas.
4.
Keptuvėje išlydyti likusį sviestą, sudėti apvirtus smidrus ir ant aukštos ugnies apkepti kelias minutes, vis švelniai papurtant keptuvę. Apibarstyti druska ir pipirais.
5.
Į dubenėlius padalinti košę, išdelioti smidrus, dėti po kiaušinį. Viską apibarstyti tarkuotu kietuoju sūriu, pipirais bei žalumynais (pvz petražolėmis). Nepakenks ir šlakelis alyvuogių aliejaus ant viršaus.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital