Avižinė košė su aguonomis ir sūriu "Camembert"

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Avižinė košė su aguonomis ir sūriu "Camembert"
Avižinė košė su aguonomis ir sūriu "Camembert"
Avižinė košė su aguonomis ir sūriu "Camembert"
Avižinė košė su aguonomis ir sūriu "Camembert"
Autorius apie receptą: Paprastos avižos tapo tikrų gurmanų pusryčių "žvaigžde". Šią košę galima apibūdinti tokiais žodžiais - švelnus skonis ir kreminė tekstūra. Paprastos avižos tapo tikrų gurmanų pusryčių "žvaigžde". Šią košę galima apibūdinti tokiais žodžiais - švelnus skonis ir kreminė tekstūra. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
150 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
60 gramų camembert sūrio
50 gramų avižinių dribsnių
1 šaukštas medaus
10 gramų aguonų
150 mililitrų vandens
Patiekiant:
pagal poreikį camembert sūrio
pagal poreikį uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į prikaistuvį supilame vandenį, grietinėlę, dedame medų ir sūrį. Viską užviriname, tada sumažiname ugnį iki vidutinės kaitros ir dedame avižinius dribsnius. Išverdame košę, dedame aguonas.
2.
Išvirtą košę pagardiname uogomis, papuošiame sūrio gabaliukais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital