Sotus avinžirnių troškinys su šonine

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Sotus avinžirnių troškinys su šonine
Sotus avinžirnių troškinys su šonine
Sotus avinžirnių troškinys su šonine
Autorius apie receptą: Šiam troškiniui reikia labai nedaug ingredientų ir paruošimas yra labai paprastas. Vietoje šoninės ir vytintos nugarinės galite rinktis kitą mėgstamą mėsą, pvz.: Šiam troškiniui reikia labai nedaug ingredientų ir paruošimas yra labai paprastas. Vietoje šoninės ir vytintos nugarinės galite rinktis kitą mėgstamą mėsą, pvz.: dešreles, vištieną ir t.t. Mėgstantiems aštresnį maistą – į troškinį įdėkite čili ar jelapeno pipirą, čia jis labai tiktų. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas konservuotų avinžirnių (arba virtų)
650 mililitrų vandens
150 gramų karštai rūkytos šoninės
100 gramų vytinta nugarinė ("palendricos")
1 vienetas rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
1 vienetas pomidorų (vidutinio dydžio)
1 vienetas bulvių (vidutinio dydžio)
3 skiltelės česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (ar saulėgrąžų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išpjauname pomidoro kietąją dalį (kur buvo kotelis), dedame į elektrinę kokteilinę kartu su nuluptu svogūnu ir 250 ml vandens. Sutriname iki vientisos tyrės.
2.
Česnaką nulupame, sutriname česnako spaustuku.
3.
Puode, kuriame virsite troškinį, įkaitiname aliejų ant silpnos ugnies, sudedame sutrintą česnaką. Pakepiname porą minučių.
4.
Po to į puodą supilame paruoštą tyrę, sudedame susmulkintą šoninę ir nugarinę, supilame 250 ml vandens ir troškiname ~20 min ant vidutinės ugnies.
5.
Bulvę nulupame, supjaustome didesniais kubeliais, sudedame į troškinį, troškiname apie 10 min.
6.
Galiausiai sudedame avinžirnius, likusius 150 ml vandens ir troškiname dar 15 min, vis pamaišydami.
7.
Pagal skonį pagardiname druska, kuminu ir juodaisiais pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital