Avinžirnių troškinys su šonine

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Avinžirnių troškinys su šonine
Avinžirnių troškinys su šonine
Avinžirnių troškinys su šonine
Autorius apie receptą: Šiam troškiniui reikia labai nedaug ingredientų ir paruošimas yra labai paprastas. Vietoje šoninės ir vytintos nugarinės galite rinktis kitą mėgstamą mėsą, pvz.: Šiam troškiniui reikia labai nedaug ingredientų ir paruošimas yra labai paprastas. Vietoje šoninės ir vytintos nugarinės galite rinktis kitą mėgstamą mėsą, pvz.: dešreles, vištieną ir t.t. Mėgstantiems aštresnį maistą – į troškinį įdėkite čili ar jelapeno pipirą, čia jis labai tiktų. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas konservuotų avinžirnių (arba sausų)
650 mililitrų vandens
150 gramų karštai rūkytos šoninės
100 gramų vytinta nugarinė ("palendricos")
1 vienetas rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
1 vienetas pomidorų (vidutinio dydžio)
1 vienetas bulvių (vidutinio dydžio)
3 skiltelės česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (ar saulėgrąžų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Jei naudosite sausus avinžirnius, tuomet juos reikėtų pamerkti šaltame vandenyje ir palikti brinkti pernakt.
2.
Išpjauname pomidoro kietąją dalį (kur buvo kotelis), dedame į kokteilinę kartu su nuluptu svogūnu ir 250 ml vandens. Sutriname iki vientisos tyrės.
3.
Česnaką nulupame, sutriname česnako spaustuku.
4.
Puode, kuriame virsite troškinį, įkaitiname aliejų ant silpnos ugnies, sudedame sutrintą česnaką. Pakepiname porą minučių. Po to supilame paruoštą tyrę, sudedame susmulkintą šoninę ir nugarinę, supilame 250 ml vandens ir troškiname ~20 min ant vidutinės ugnies (jei naudosite nevirtus avinžirnius, tuomet išbrinkintus avinžirnius sudėkite tuo pačiu metu, kai supilsite tyrę).
5.
Bulvę nulupame, supjaustome didesniais kubeliais, sudedame į troškinį, troškiname 10 min.
6.
Galiausiai sudedame avinžirnius, likusius 150 ml vandens ir troškiname dar 15 min, vis pamaišydami. Pagardiname druska, kuminu, juodaisiais pipirais pagal skonį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis