Avinžirnių salotos su varškės sūriu ir kepta duona

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Avinžirnių salotos su varškės sūriu ir kepta duona
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamos salotos iš neįmantrių ingredientų. Greitai paruošiamos salotos iš neįmantrių ingredientų. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
400 gramų šviesios duonos
200 gramų varškės sūrio (naudojau rūkytą, su česnakais)
100 gramų rūkytų dešrelių (šalto rūkymo arba vytintų)
1 skiltelė česnako
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Padažui į dubenį pilti aliejų, actą, citrinų sultis, berti cukrų, druską, pipirus ir išmaišyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti duoną ir apkepti iš abiejų pusių iki norimo apskrudimo. Tuomet įtrinti česnaku. Supjaustyti kvadratėliais.
3.
Avinžirnius perplauti tekančiu vandeniu. Sūrį, dešreles supjaustyti gabalėliais.
4.
Į dubenį sudėti duoną, avinžirnius, sūrį, dešreles, įpilti padažą ir išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital