Avinžirnių salotos su smidrais ir tunu

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Avinžirnių salotos su smidrais ir tunu
Autorius apie receptą: Artėjant vasarai man visada norisi daugiau salotų, nes pasiilgstame per žiemą to gaivumo, lengvumo skrandyje. Artėjant vasarai man visada norisi daugiau salotų, nes pasiilgstame per žiemą to gaivumo, lengvumo skrandyje. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų avinžirnių
180 gramų tuno savo sultyse
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 sauja smidrų
1 sauja krapų
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Smidrus kruopščiai nuplauti, nusausinti, nulaužti sumedėjusią dalį (lengvai lenkti stiebelį, kur jis labiausiai linksta - ten ir laužti). Sudėti į verdantį vandenį ir virti 1 - 2 minutes, nukošti.
2.
Smidrus, kiaušinius, krapus, svogūnų laiškus susmulkinti. Tuną nupilti, išskirstyti šakute. Viską išmaišyti su nukoštais avinžirniais, pagardinti druska ir pipirais, citrinos sultimis.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital