Avinžirnių salotos su obuoliais ir agurkėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Avinžirnių mišrainė su obuoliais ir marinuotais agurkais
Avinžirnių mišrainė su obuoliais ir marinuotais agurkais
Avinžirnių mišrainė su obuoliais ir marinuotais agurkais
Avinžirnių mišrainė su obuoliais ir marinuotais agurkais
Avinžirnių mišrainė su obuoliais ir marinuotais agurkais
Avinžirnių mišrainė su obuoliais ir marinuotais agurkais
Avinžirnių mišrainė su obuoliais ir marinuotais agurkais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų konservuotų avinžirnių
4 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas obuolių
1/4 vieneto svogūnų
1 šaukštas majonezo
šiek tiek aitriųjų pipirų (konservuotų)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuo avinžirnių nupilti skystį, avinžirnius nuplauti ir patrinti bulvių grūstuku. Nereikia sumalti į visišką košę.
2.
Obuolį ir agurkus supjaustyti smulkiais gabalėliais.
3.
Svogūną ir aitriuosius pipirus smulkiai sukapoti, viską sumaišyti, pagardinti druska ir majonezu. Patiekti galite ant duonos, bet skanus ir be jos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital