Avietinis tortas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Avietinis tortas
Avietinis tortas
Avietinis tortas
Autorius apie receptą: Galima gaminti tiek su šaldytomis, tiek su šviežiomis uogomis. Galima gaminti tiek su šaldytomis, tiek su šviežiomis uogomis. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų konservuotų persikų
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
300 gramų aviečių
300 gramų jogurtinės grietinės
300 mililitrų aviečių sulčių
250 gramų maskarponės sūrio
4 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto
1 vienetas citrinų
4 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai kakavos
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
5 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pašildytą sviestą išmaišyti su sutirštintu pienu, gerai išplaktais kiaušiniais.
2.
Suberti miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais, įtarkuoti citrinos. Gerai išmaišyti, pilti į apvalią didelę skardą ir iškepti 3 lakštus. Atvėsinti.
3.
Balto sluoksnio sudedamas dalis - maskarponę, grietinę, vanilinį cukrų, cukrų, šlakelį citrinos sulčių, sumaišyti, Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens, ar persikų kompote pagal paruoštą želatiną. Imti jos 2 šaukštus.
4.
Paruošti gelsvą želę - aš mikseriu suplakiau persikus su kompotu,. Turėjau didelę dėžutę, tai dalį skiltelių atidėjau papuošimui, o kitus panaudojau šiai želei. įdėjau vandenyje paruoštos želatinos pagal instrukciją - 2 šaukštus.
5.
Pasiruoši raudoną želę iš aviečių sulčių ir mažame kiekyje vandens paruoštos želės. Imti jos vieną kaupiną šaukštą.Sluoksniuoti pagal savo norus, torto formoje, vis palaikant šaltai.
6.
Papuošti persikais konservuotais ir šviežiomis ar šaldytomis avietėmis. Galima dar užlieti žele, tortams puošti skirta, ar pasigaminti iš želatinos ir šlakelio persikų kompoto.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital