Avietinis grietinėlės desertas

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Avietinis grietinėlės desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g 35% riebumo grietinėlės
200 g cukraus
40 g želatinos
600 g aviečių
mėtų lapeliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gretinėlę išplakti su cukrumi, sudėti ištirpintą želatiną, sutrintas avietes. Viską gerai išmaišyti ir supylus į formą palikti, kad sustingtų. Puošti avietėmis, mėlynėmis ir mėtų lapeliais. Skanaus.
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital