Avietiniai vyniotinio sausainiai su aguonomis

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Avietiniai vyniotinio sausainiai su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 stiklinė miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
60 gramų sviesto (supjaustytas kubeliais)
1 stiklinė cukraus
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai uogienės ((aviečių))
1 žiupsnelis aguonų
1 žiupsnelis cukraus pudros ( (nebūtinai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir cukrų. Sviesto kubelius įmaišyti į miltus. Įpilti išplaktą kiaušinį, užmaišyti tešlą. Iškočioti blyną. Užtepti ant jo aviečių uogienės. Suvynioti į vyniotinį, apdengti maistine plėvele ir dėti į šaldiklį, kol pradės stingti. Išėmus iš šaldiklio vyniotinį pjaustyti gabaliukais. Dėti į kepimo formą. Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Galima apibarstyti cukraus pudra, bet nebūtinai.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Svecias
2015-08-04 20:19
Na turbūt labai skanu, bet nuotrauka tai atsiprašau ;( ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital