Avienos troškinys su svogūnais garstyčių padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Avienos troškinys su svogūnais garstyčių padaže
Avienos troškinys su svogūnais garstyčių padaže
Avienos troškinys su svogūnais garstyčių padaže
Autorius apie receptą: Avieną ruošiu antrą kartą gyvenime ir dalinuosi savo patirtimi su jumis. Avieną ruošiu antrą kartą gyvenime ir dalinuosi savo patirtimi su jumis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų avienos (naudojau kumpį)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
200 mililitrų vandens
30 gramų sviesto
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis džiovintas čiobrelis
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Avieną apie 1.5 valandos virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
2.
Kumpį supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais. Svogūną pasmulkiname. Morkas supjaustome pusžiedžiais.
3.
Aliejuje pakepiname svogūną, sudedame avienos kumpio gabalėlius. Pakepiname pora minučių, kad šiek tiek apskrustų. Suberiame morkas, užpilame vandeniu, sudedame garstyčias. Pagardiname druska, pipirais, čiobreliu ir patroškiname apie 25 min.
4.
Valgome su pasirinktu garnyru, o man skaniausia tiesiog su juodos duonos riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital