Avienos šonkauliukai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Avienos šonkauliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg avienos šonkauliukų,
2 didelės citrinos,
100 ml aliejaus,
po šaukštą susmulkintų mėtų, rozmarinų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska. Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis. Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas. Iškylų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital