Avienos šašlykas su migdolais

AUTORIUS:
Laimutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Avienos šašlykas su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg avienos
1,5 kg svogūnų
2 citrinų
100 g migdolų
2 citrinų
300 g rūgpienio
Druskos, pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Avieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais bei sudėti į didelį puodą.  Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir migdolais. Ant viršaus sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, tada griežinėliais pjaustytas citrinas ir viską užpilti rūgpieniu. Marinuoti mažiausiai 12 valandų (geriausia 2 - 3 paras).

Skanaus.    

AUTORIUS: Laimutė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital