Avienos maltiniai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 147)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 147)
Avienos maltiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Aviena, 800 gramų
Batonas, riekės, 3 vienetai
Pienas, 0.5 stiklinės
Sviestas, 2 šaukštai
Svogūnai, 2 vienetai
Kiaušiniai, nebūtina, 2 vienetai
Džiūvėsėliai, 2 šaukštai
Taukai (kiaulių), 1.5 šaukšto
Druska, truputį
Juodieji pipirai, truputį
Mairūnas, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais padažais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital