Aviena su slyvomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Aviena su slyvomis
Aviena su slyvomis
Aviena su slyvomis
Autorius apie receptą: Aviena mano nuomone tikrai dera kartu su vaisiais ir uogomis. Kaip tik šiai mėsai reikia daugiau charakterio ir spalvų iš aplinkos, kad atsiskleistų dar daugiau skonio. Aviena mano nuomone tikrai dera kartu su vaisiais ir uogomis. Kaip tik šiai mėsai reikia daugiau charakterio ir spalvų iš aplinkos, kad atsiskleistų dar daugiau skonio. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai avienos (pjausnių)
4 vienetai slyvų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 vienetai lauro lapų
2 lapeliai šalavijo
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šaukštas sviesto
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avieną pabarstome druska, pipirais, čiobreliu, smulkintu česnaku.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame avieną iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir suminkštės.
3.
Svogūną smulkiai supjaustome. Slyvas perpjauname pusiau, išimame kauliukus ir padaliname dar į kelias dalis.
4.
Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Pakepiname smulkintą svogūną. Sudedame slyvas į keptuvę pas svogūnus ir pakepiname keletą minučių. Pabarstome druska, sudedame avieną, lauro lapelius ir šalaviją. Viską pakaitiname apie 7 – 10 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital