Aviečių želė

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Aviečių želė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 v. š. želatinos
3 v. š. cukraus
200 ml vynuogių ar aviečių sulčių
500 g aviečių
500 g riebaus jogurto, natūralaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pašildyti sultis, suberti želatiną ir maišyti, kol ji ištirps. Į pravėsusias sultis supilti jogurtą, cukrų, viską sumaišyti. Į dubenėlius suberti uogas, pertrinti (galima sutrinti su cukrumi - pagal skonį). Jogurto masę užpilti ant uogų ir permaišyti. Supilstyti į indelius ir palikti per naktį šaltai, kad sustingtų.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital