Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Autorius apie receptą: Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį. Šviežios žaliosios citrinos su pikantiškais imbierais uogienei suteikia naują egzotišką skonį. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų aviečių
250 gramų cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
3 šaukšteliai imbiero (šviežio, smulkiai tarkuoto)
1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir nutarkuotą žaliosios citrinos žievelę (tik žaliąją dalį, nes balta dalis karti), pilkite išspaustas žaliosios citrinos sultis.
2.
Virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į iškaitintus, sterilius stiklainius. Sandariai uždarykite ir apvertus palikite atvėsti. Llaikykite tamsioje, vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital