Aviečių pyragas su migdolais

AUTORIUS:
Olia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Aviečių pyragas su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g sviesto
100 g cukraus
150 g medaus, skysto
3 kiaušinių
1 a. š. kepimo miltelių
450 g kvietinių miltų
1 a. š. cinamono
Žiupsnelio druskos
150 g migdolų, trintų
2 v. š. cukraus
500 g aviečių, gali būti šaldytos
Truputis migdolų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sviestą sumaišyti su ruduoju cukrumi ,1 kiaušiniu, medumi, 400 g miltais, kepimo milteliais, cinamonu, druska. Išminkytą tešlą, suvynioti į foliją, padėti valandai į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą iškočioti ir iškloti kepimo formos dugną, o kraštus nupjauti. Įdarui: sviestą (50 g) reikia gerai išsukti, įmaišyti migdolus, po vieną įmušti 2 likusius kiaušinius, galiausiai berti miltus (50 g). Mase ištepti tešlą. Uogas sudėti į cukrų, išmaišyti ir paskirstyti ant migdolų masės. Jei atsirado sulčių, tai  reikia šiek tiek nupilti. Ant viršaus sudėti tešlos juosteles. Kepti apie 20 - 25 minutes 180°C temperatūros orkaitėje. Papuošti migdolų drožlėmis.

 

AUTORIUS: Olia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital