Aviečių likeris

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Aviečių likeris
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2,5l aviečių sulčių
1l spirito
2,5kg cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viskas supilama į butelį ir, sandariai užkimšus, laikoma saulėje, kol ištirps cukrus. Išpilsčius į paruoštus butelius, gerai užkemšama.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Pavardenis
2022-09-19 04:12
Nepasakyta kokie buteliai, kaip juos pripildyti, kiek laikyti, kaip apdoroti uogas, nu,... - visumoj 4/10, nieko gero. ATSAKYTI
Inga
2022-09-19 10:19
Nuotraukoje matosi, kokie buteliai, uogas turbūt įprasta, kad reikia nuplauti, o laikyti iki kol ištirps cukrus - tai irgi juk priklauso nuo saulės, prie kaitresnės ištirps greičiau, prie silpnesnės - lėčiau :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital